Trei modele cool de telefoane ecologice - Portal semantic Pagini Favorite
Chat online  

Trei modele cool de telefoane ecologice

De la Portal semantic Pagini Favorite

Salt la: navigare, căutare


Top Contributori Articol

Danuta [3 editari]
http://www.cartela.eu/gratis?invitat_de=Danuta

Afiseaza tot
Comunitate
          Chat online


Trei modele cool de telefoane ecologice

Producătorii de telefoane mobile se aliniază trend-ului ,,eco” şi pun la cale concepte ,,green”, care mai de care mai îndrăzneţe, dar 100% benefice pentru mediu.

Compania a anunţat recent demararea a două iniţiative: garanţia faţă de mediu şi telefoanele GreenHeart. Lansarea garanţiei ecologice presupune ca telefoanele Sony Ericsson care vor fi depuse în centre speciale de colectare vor fi reciclate într-un mod sigur din punct de vedere ecologic. În acest moment, demersul se desfăşoară în India, Taiwan, China, Thailanda, Singapore, SUA şi Mexic, unde au fost create mai bine de 500 de centre de colectare a telefoanelor mobile.

Totusi, Sony nu este prima companie care anunţă lansarea unei game de telefoane mobile reciclabile. Cei de la Nokia au făcut asta încă din februarie, după ce ecologiştii de la GreenPeace le-au reproşat faptul că nu iniţiază proiecte ,,green” în activitatea lor.

Samsung E 200 ECO se numeşte ecologic pentru că are carcasa realizată din bio-plastic, material care conţine fibre extrase din plante. Telefonul este disponibil pe piaţă de la începutul acestei luni, iar Samsung ne-a asigurat că va extinde folosirea bio-materialelor pentru a reduce producerea de dioxid de carbon în procesul de construcţie. mai mult[1]

Unelte personale